Selecteer een pagina

Alcina

Alles over haar

Goed verzorgd haar is belangrijk voor je uitstraling. Het communiceert hoe je je voelt, zegt iets over jou als persoon. De wijze waarop je je haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan je zelfbewustzijn en kan van invloed zijn op hoe je je voelt bij een presentatie of in een gesprek.

Alcina biedt een compleet assortiment aan haarproducten die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype, elke haarconditie kan worden verzorgd met Alcina. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld in de laboratoria van ons moederbedrijf Dr. Kurt Wolff en uitvoerig getest door speciaal samengestelde groepen testpersonen. Met Alcina weet je dus zeker dat je haar goed zit!

Alcina Make-up artikelen

Uitgangspunt bij onze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen.

Onze farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid.

Producten in ons make up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is.

Wel zo prettig!

Alcina Haarverzorging

Alcina Huidverzorging

Alcina Make-up

Contact

0168-412 371
informatie@kapsaloneestermans.nl

Even binnenlopen

Steenweg 66
4781 AR Moerdijk

Links

Alcina producten
Maskers en verzorging
Sieraden

Volg ons